Steun het een-dollar-per-dag dieet

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

Armoede maakt vindingrijk.

eendollarperdagdieet2
Kerri en Christopher

Sinds de Amerikaanse Christopher en Kerri met hun een-dollar-per-dag dieet bezig zijn hebben ze in no time door waar je gratis eten kunt vinden. De ontdekking dat fastfoodbedrijven gratis stroop weggeven zorgt bijvoorbeeld voor grote vreugde: "Deze ochtend kunnen we pannenkoeken met siroop eten," schrijven de twee op hun weblog http://onedollardietproject.wordpress.com/.

 

Voor Christopher en Kerri is het rondkomen van een dollar per dag een experiment. Wat voor eten ga je maken,

eendollarperdagdieet
Hoera gratis stroop!

hoeveel voedsel gooien we eigenlijk weg en wat doet het met je om van zo weinig geld rond te komen? Zijn vragen waar ze benieuwd naar zijn. Voor 1 miljard mensen is dit experiment echter dagelijkse realiteit. Daarom kun je via de site van de twee zuinige eters een link vinden waarmee je de actie kunt sponsoren. De donaties gaan naar een lokale buurtorganisatie en naar de EEN campagne.

 

Christopher en Kerri zijn 1 september met het dieet begonnen en zijn van plan om het een maand vol te houden. Wil jij ook ervaren hoe het is om van een dollar per dag te moeten leven? Dan kun je op het blog van de twee boodschappenlijstjes en recepten vinden.

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons