Steun de 3FM Serious Request actie

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

Beroofd van hun toekomst staan aidswezen er alleen voor. Het doel van de actie is zoveel mogelijk geld inzamelen om deze kinderen hun toekomst terug te geven. Help 3FM dj’s Coen, Gerard en Giel mee dit doel te bereiken. En kom ook in actie voor Serious Request.  Behalve door het aanvragen van een plaat kun je de actie ook op andere manieren ondersteunen. 

Start bijvoorbeeld zelf een actie via http://3fm.komzelfinactie.nl/ en haal geld op voor aidswezen. Organiseer bijvoorbeeld alleen of met vrienden een sponsorloop, geef een concert, was auto’s in de wijk of haal lege flessen op.

Je kunt tijdens de actie ook jouw homepage uitlenen via www.rodekruis.nl/leenjehomepageuit. Hiermee komen de bezoekers van jouw site eerst op een pagina die in het teken staat van de actie. Met een eenvoudige doorklik komen zij vervolgens op de normale website. Het is een soort ‘skin’ voor je website. Zo laat je zien dat je deze actie en het thema steunt en inspireer je zoveel mogelijke andere mensen dit ook te doen.

Je kunt ook op je eigen website(s) of in jouw netwerk de banners van 3FM Serious Request plaatsen:  www.rodekruis.nl/banners 

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons