Stemmen voor Business+ Award van start

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

De genomineerden voor de Business+ Award 2010 zijn:
– A Beautiful Story, Amsterdam
– Bakkerij Pater, Avenhorn
– FairMail Cards, Amsterdam
– De Groot & Slot Allium en Groen, Broek op Langedijk
– Zuurbier & Co Rozenkwekerijen, Heerhugowaard
Op de website van het Noordhollands Dagblad en in de krant worden de genomineerden gepresenteerd, waarna iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriet. Tot 12:00 uur op zaterdag 13 november 2010 kan er gestemd worden. Onder de stemmers worden drie prijzen verloot: een high tea voor twee personen bij Zilte Zoen, een cadeaubon van Bagels & Beans en een bon van de Wereldwinkel.

Netwerkevenement 16 november
Op 16 november 2010 presenteren de genomineerden zich in het Zaans Museum aan de jury tijdens het netwerkevenement, waarna de uiteindelijke winnaar bekend wordt gemaakt. Tijdens het evenement is er ook praktische informatie beschikbaar over duurzaam ondernemen in ontwikkelingslanden en in Nederland. Ondernemers die hier interesse voor hebben, kunnen zich voor het evenement aanmelden via info@cosnoordholland.nl. De jury bestaat uit Geert ten Dam (hoofdredacteur Noordhollands Dagblad), Kees Schouten (regiomanager MKB Noordwest-Holland), Marjon van Opijnen (senior consultant CREM), Bashar Al Badri (adviseur regiostimulering Kamer van Koophandel Noordwest-Holland) en Rogier Koel (manager MKB Rabobank Alkmaar. De prijs wordt uitgereikt door Jaap Bond, gedeputeerde van provincie Noord-Holland.

De Business+ Award wordt georganiseerd door COS Noord-Holland, in samenwerking met het Noordhollands Dagblad en NL EVD Internationaal (onderdeel van Agentschap NL). COS Noord-Holland is hét regionale centrum voor internationale samenwerking in Noord-Holland en biedt netwerk, informatie en advies rondom mondiale vraagstukken. Het centrum maakt onderdeel uit van een vereniging van 11 regionale COSsen.

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons