Sponsorloop Walk 4 Water

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

jerrycans walk4waterWalk4Water vindt plaats op de dijk tussen Lelystad en Enkhuizen. Je kunt als deelnemer een afstand wandelen of hardlopen. Tijdens de loop draag je, net als in Afrika, een jerrycan met water. Zo ervaar je zelf hoe zwaar het is om kilometers te moeten lopen voor water. Schrijf je vandaag nog in en loop mee!  


Sponsoren

Uiteraard laat jij je sponsoren voor deze unieke en sportieve prestatie. Het geld dat je inzamelt, is bestemd voor een water- en sanitatieproject voor kinderen in Oeganda  van de hulporganisatie ZOA-Vluchtelingenzorg . Voor 50 euro geef je een kind in Oeganda al toegang tot schoon drinkwater en goede sanitaire voorzieningen (schoon drinkwater 26 euro per kind, sanitaire voorzieningen 21 euro per kind). 

 

Vorig jaar haalden de lopers gemiddeld 100 euro aan sponsorgeld op. Heb je geen sponsors en wil je wel meelopen, dan vragen we een inschrijfbedrag van 30 euro. Daarmee geef je al een kind in Oeganda schoon drinkwater of goede sanitaire voorzieningen. Na het lopen is er een informatiemiddag met activiteiten en workshops.

 

Walk4Water is een initiatief van ZOA-Vluchtelingenzorg. Met de actie wil ZOA aandacht vragen voor het tekort aan drinkwater in de wereld en geld inzamelen voor een concreet waterproject. Walk4Water wordt dit jaar voor de 2e keer georganiseerd.

ZOA vluchtelingenzorg

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons