Schrijf en win! Jouw mening over de ‘War on Terror’

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

Masterclass
Op 8 september 2011 organiseren Oxfam Novib en Humanity House een masterclass over de impact van de oorlog tegen terrorisme op allerlei terreinen, met sprekers als Sami Elhaj, Geert-Jan Knoops, Frans Timmermans en Joris Thijssen. 

Jouw mening
Daarvoor willen zij van jou horen wat je van de oorlog tegen terrorisme vindt. Oxfam Novib houdt daarom aan de vooravond van deze masterclass een essaywedstrijd. Aan jou de uitdaging om in maximaal 2000 woorden op te schrijven wat volgens jou de belangrijkste gevolgen zijn van deze oorlog en waar we inde toekomst nog tegenaan zullen lopen. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijk portret over de invloed die de ‘Global War on Terror’ heeft op jouw leven, de impact op burgers in conflictlanden of op ontwikkelingssamenwerking. 

Win!
Zend je artikel voor 20 augustus in naar essay@oxfamnovib.nl. Uit de inzendingen zullen drie nominaties worden gekozen. Zij mogen hun essay op de masterclass in 3 minuten pitchen, waarna een jury en het publiek de winnaar zal kiezen. De prijs voor de winnaar bestaat uit een uitnodiging voor het netwerkdiner na afloop van de masterclass, een stage van 3 maanden bij Oxfam Novib eind 2011 en een geldbedrag van 300 euro.

Foto: aanval World Trade Centre (cc)

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons