Race Nyck de Vries eruit in de strijd tegen malaria

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

Malaria No More! Nederland heeft aan deze race game een wedstrijd gekoppeld waarmee je kans maakt op fantastische prijzen zoals vliegticket(s). Door slechts één SMS-je van € 1,50 te sturen, ontvang je een unieke spelcode om je te registreren waarmee je gedurende de wedstrijdperiode een onbepaald aantal keren kunt racen. Hiermee ondersteun je de organisatie financieel voor uitvoering van haar projecten in Afrika. Voor € 10 kan Malaria No More ervoor zorgen dat een geïmpregneerde klamboe, waaronder drie kinderen kunnen slapen, op de juiste plek komt. De malariabestrijding als eerste winnaar.

Tijdens het racen over het parcours ervaart de speler hoe de seconden weg tikken terwijl die tijd zo kostbaar is: iedere 30 seconden sterft er een kind aan malaria, er is geen enkele seconde te verliezen om hen te beschermen tegen deze dodelijke ziekte. Door de mogelijkheid dit spel via sociale netwerken te delen, kan het spel makkelijk verspreid worden en wordt het aantal Nederlanders, die zich bewust zijn van de malariaproblematiek, groter en groter. Een tweede winsituatie voor de malariabestrijding.

Spelers met de snelste scores kunnen fantastische prijzen winnen zoals vliegticket(s) ter waarde van € 1.000. De winnaars van de wedstrijd vormen de derde groep winnaars.

Daarnaast is het gewoon leuk om mee te doen, je vrienden eruit te racen of met je gezin een wedstrijdje te houden. Ideaal als Sinterklaas cadeautje in de schoen!

 COPYRIGHT KSPNyck de Vries, wereldkampioen Karten 2010, weet als geen ander wat het is om te racen. "Voor mij is racen een dagelijkse bezigheid waarbij iedere seconde telt om in de prijzen te vallen. Bij Race4MalariaNoMore is het al niet anders: iedere seconde telt mee om zo snel mogelijk zoveel mogelijk klamboes uit te delen, malaria terug te dringen en kans te maken op een prijs. Ik daag een ieder uit mijn score te verbeteren", aldus Nyck.

Aan de slag dus. Druk via http://www.race4malarianomore.nl dat gaspedaal in en race zo snel mogelijk langs alle checkpoints! En creëer je eigen win-win-win situatie.

http://www.race4malarianomore.nl
http://www.malarianomore.nl

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons