Oude meesters, jonge honden

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

Met alweer de vierde avond zijn we over de helft van deze unieke tour, bestaande uit zes thema-avonden. Jonge en oude idealisten worden met elkaar in gesprek gebracht: Wat kunnen beide generaties van elkaar leren? Wat onderscheidt hen van elkaar?

PASSIE tegenover PRESTATIE
(‘honger en onrecht de wereld uit!’) (‘als je CV maar goed zit’)

De tweede helft van deze tour beginnen we met het inspirerende thema ‘Grenzeloos Gedreven’, waarin we dit keer letterlijk twee generaties tegenover elkaar kunnen zetten met vader Jan en zoon Bas Ruyssenaars. Verder hopen we antwoord te geven op vragen als: ‘Wat drijft je om anderen te helpen?’ ‘Wat motiveert je om dat over grenzen heen te doen?’ ‘Is journalistiek een vorm van ontwikkelingssamenwerking?’

De presentatie wordt (evenals de eerste avond) verzorgd door Marcia Luyten. Deelnemers zijn (o.a.): Aad van den Heuvel, Jan & Bas Ruyssenaars (vader en zoon), Tony van der Meulen en Janneke Juffermans.

Zo dicht bij kerst willen we er ook een feestelijk tintje aan geven. Dat doen we door na afloop van het debat met elkaar een #vrolijke kerstborrel te vieren.

Aanmelden is een aanrader, want vol is vol. Meld je gratis aan via info@lokaalmondiaal.net en kijk voor meer informatie op www.lokaalmondiaal.net.

#THEMA: Grenzeloos Gedreven
#DATUM: 19 december 2011
#TIJD: 19.30 – 21.00 (met aansluitend de kerstborrel)
#LOCATIE: Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179 Amsterdam

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons