Oproep: jouw foto in MyWorld!

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee
Voor het komende nummer van MyWorld magazine zijn we op zoek naar een mooie lezersfoto. Reis jij wel eens naar Afrika, Azië of Latijns-Amerika voor een project of bedrijf? En maak je graag foto’s? Stuur je meest kleurrijke, bijzondere, ontroerende of grappige exemplaar naar ons. Je foto maakt dan kans op een plaats in de…

PalmVoor het komende nummer van MyWorld magazine zijn we op zoek naar een mooie lezersfoto. Reis jij wel eens naar Afrika, Azië of Latijns-Amerika voor een project of bedrijf? En maak je graag foto’s? Stuur je meest kleurrijke, bijzondere, ontroerende of grappige exemplaar naar ons. Je foto maakt dan kans op een plaats in de rubriek ‘de lezersfoto’. 

De afbeelding moet aan een aantal voorwaarden voldoen: het moet bij voorkeur een liggende foto zijn van minimaal 1200 x 1600 pixels. Hij moet iets vertellen over een project, onderneming of initiatief voor of met mensen uit een ontwikkelingsland. De foto mag in Nederland gemaakt zijn; de foto mag ook zijn gemaakt door iemand met wie je samenwerkt.

Voeg een bijschrift toe van maximaal 30 woorden. De uiterste inzenddatum is vrijdag 13 juli; het inzendadres is redactie@myworld.nl. Niet geplaatste foto’s krijgen een plekje op de website van MyWorld.

De foto hierboven is van één van de inzenders van vorige keer: Marjan Staghouwer van Stichting Palm India: “Deze foto heb ik in oktober gemaakt in het bergdorpje Kozhikolli in de staat Tamil Nadu in India. Deze door het leven getekende kasteloze vrouw is 100 jaar! Ze is analfabeet. Stichting Palm start een school in haar dorp.” (de foto in de banner is van FairMail)

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons