Oproep: deel je succesverhaal!

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee
Veel Nederlanders twijfelen over de resultaten van ontwikkelingshulp en internationale samenwerking. In de huidige verkiezingscampagne suggereren een aantal partijen dat we net zo goed mee kunnen stoppen. Nederlandse ontwikkelingswerkers doen hun best om het publiek te overtuigen van de waarde van hun werk, maar missen vaak inspirerende verhalen. En statistieken kunnen het publiek niet overtuigen,…

Veel Nederlanders twijfelen over de resultaten van ontwikkelingshulp en internationale samenwerking. In de huidige verkiezingscampagne suggereren een aantal partijen dat we net zo goed mee kunnen stoppen. Nederlandse ontwikkelingswerkers doen hun best om het publiek te overtuigen van de waarde van hun werk, maar missen vaak inspirerende verhalen. En statistieken kunnen het publiek niet overtuigen, daarvoor zijn krachtige verhalen nodig van mensen die laten zien dat ontwikkelingssamenwerking effect heeft.

MyWorld nodigt u uit om deze verhalen te verzamelen. Deel uw eigen krachtige verhaal, of vraag uw partners om hun verhaal te delen. We nodigen u uit om op een persoonlijke manier te beschrijven wat het belangrijkste resultaat was en welke rol ontwikkelingshulp daarin heeft gespeeld. We gaan ons best doen om deze verhalen in de Nederlandse media te krijgen. We stellen uw medewerking zeer op prijs!

Met vriendelijke groet,
ErnstJan Stroes
MyWorld

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons