OneWorld gaat vernieuwen!

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

Nieuw!
Vanaf december gaat de website OneWorld.nl er heel anders uit zien. Hierboven al een voorproefje, het nieuwe logo. Een klein begin van een grote transformatie. Natuurlijk vind je straks nog steeds de vertrouwde vacatures bij ons en ook het opvallende nieuws vanuit de hele wereld blijven we brengen. Daarnaast zullen we je meer en vaker voorzien van tips&tricks voor een duurzaam leven en komt er ook een OneWorld Magazine!

Samenwerking
Global Village Media, uitgever van OneWorld.nl en het tijdschrift onzeWereld, gaat de krachten bundelen met het magazine IS (‘Internationale Samenwerking’). Onder de naam OneWorld berichten we je via de site en het nieuwe magazine over wat er achter onze horizon ligt. Het OneWorld Magazine verschijnt tien keer per jaar, met verrassende interviews met denkers en doeners, essays en (foto)reportages en de dilemma’s binnen de hulp en globalisering. Maar ook met nieuwe rubrieken, nieuwe (ver)gezichten en aandacht voor duurzaam leven, werken en ondernemen.

Jouw inbreng
Wij denken je met het nieuwe OneWorld nóg beter te kunnen informeren, inspireren en betrekken bij de wereld. Natuurlijk blijven we hopen op jullie reacties. Heb je nu al tips of ideeën die we niet mogen vergeten? Laat het hier aan ons weten! Want ons nieuwe motto wordt: Be part of it!

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons