OneWorld brengt wereldburgers bij elkaar op Festival Mundial 2008!

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

Het online platform voor milieu, mensenrechten en internationale ontwikkelingen OneWorld biedt de festivalganger de gelegenheid even bij te komen van alle optredens in een relaxte omgeving. Samen met Lokaal Mondiaal en Illimani Boliviaanse koffie creëert OneWorld een loungesfeer waar je heerlijk kan genieten van de wereld om je heen onder het genot van een kopje verantwoorde koffie.

 

Onder de term Music Beats Poverty staat Festival Mundial geheel in het teken van de acht Millenniumdoelen. Deze Millenniumdoelen moeten in de toekomst zorgen voor een betere wereld. Onze OneWorld-fotografen zullen de festivalbezoekers vragen naar hun bijdrage voor een betere wereld en deze op onze OneWorld-speechbubble schrijven. Wil jij ook op foto vastgelegd hebben waarom jij meebouwt aan een betere wereld? Kom dan naar Festival Mundial en ga op de foto met onze Speechbubble!

 

Bezoekers die graag hun Oranje-gekte willen combineren met Festival Mundial kunnen bij de OneWorld-stand een gratis coole oranje strandbal komen halen. Ook kan je daar kans maken op één van de vijf grote wereldkaarten, de ideale gadget voor iedere wereldburger!
 

De stand van OneWorld is te vinden in het MDG 7 Beter Leefmilieu-Paviljoen op de bazaar.


mundial

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Op de foto met de Speechbubble? Kom naar Mundial!

 

 

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons