Nieuwe look voor MyWorld

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee
De MyWorld-community krijgt vandaag een nieuw uiterlijk. De nieuwe MyWorld is overzichtelijker, beter doorzoekbaar en gemakkelijker navigeerbaar. Bovendien werkt hij gemakkelijker samen met mobiele telefoons en apps. Alle gebruikers krijgen vandaag per e-mail een uitnodiging om hun account te heractiveren en deel te nemen aan de vernieuwde community. Hieronder zetten we de belangrijkste veranderingen op…

MyWorld Event met tekst 2De MyWorld-community krijgt vandaag een nieuw uiterlijk. De nieuwe MyWorld is overzichtelijker, beter doorzoekbaar en gemakkelijker navigeerbaar. Bovendien werkt hij gemakkelijker samen met mobiele telefoons en apps. Alle gebruikers krijgen vandaag per e-mail een uitnodiging om hun account te heractiveren en deel te nemen aan de vernieuwde community. Hieronder zetten we de belangrijkste veranderingen op een rij:

  1. Er zijn geen organisaties, groepen en evenementen meer. Er zijn nu alleen nog groepen.
  2. U kunt in uw eigen groep evenementen aanmaken. Deze kunt u buiten uw groep delen en op de website van uw organisatie plaatsen. De software achter MyWorld maakt het vervolgens mogelijk de aanmeldingen te registreren en om te zetten tot een perfecte deelnemerslijst.
  3. U kunt preciezer bepalen hoe vaak, wanneer en van wie u berichten wilt ontvangen. Dat doet u door in uw persoonlijke scherm uw ‘voorkeuren’ aan te passen.
  4. Persoonlijke berichten sturen gaat voortaan via de optie ‘privé-bericht’. Uw archief van persoonlijke berichten is helaas verdwenen. Alle andere oude berichten zijn gewoon overgenomen in het nieuwe MyWorld.
  5. De nieuwe MyWorld is goed te gebruiken op mobiele telefoons en tablets. In uw app store kunt u de ‘Viadesk app’ gratis downloaden.
  6. MyWorld heeft nu een zeer krachtige zoekmachine waarin u zoektermen met meerdere woorden kunt invoeren. U kunt daardoor berichten, groepen  en personen veel sneller vinden.
  7. Het nieuwe MyWorld is er in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Italiaans. De Poolse en Spaanse versies zijn helaas nog niet beschikbaar.

Ten slotte zijn er nog twee opmerkingen voor beheerders van groepen: wanneer u uw groep wilt (blijven) voorzien van een logo, vlag of kleur, dan moet u deze (opnieuw) toesturen naar info@myworld.nl. Het logo moet bij voorkeur 80 pixels hoog zijn. En beheerde u een ‘besloten groep’? Controleer dan even of de nieuwe instellingen naar wens zijn.

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons