Nieuwe look OneWorld.nl

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

Verder hebben we de verschillende onderdelen op de site onder de loep genomen en overzichtelijker gemaakt. In de Vacaturebank vind je makkelijker de baan die bij je past omdat je nu ook kunt zoeken op functie. Wil je je kennis opfrissen? In de Vacaturebank is een speciale sectie voor opleidingen en cursussen.

Onze filmpjes kun je makkelijk terugvinden in het Videokanaal en de verhalen van alle inspirerende Mannen en Vrouwen van de Wereld zijn op de vernieuwde site via een muisklik te lezen.

Onze site ziet er niet alleen anders uit, we hebben ook een nieuwe blogger. Vanuit Nairobi, Kenia, blogt Sofie Blaisse (26 jaar) vanuit het UNHCR-kantoor voor OneWorld. Ze loopt daar stage vanuit haar studie Sociale Wetenschappen en heeft zich gespecialiseerd in vluchtingenproblematiek. Zij neemt ons mee in haar verwondering en leerproces.

Verder berichten we zoals je van ons gewend bent over wat er allemaal gebeurt in de wereld als het gaat om ontwikkelingswerk, mensenrechten en milieu. We doen dat zoals altijd onafhankelijk, en met een frisse, andere blik. We hopen dat we je daarmee inspireren en op ideeën brengen om de wereld er een beetje beter van te laten uitzien.

Tips, opmerkingen of ideeen? Laat het ons weten.

Danielle Stecher
Eindredacteur OneWorld

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons