Nieuwe directeur Wilde Ganzen

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee
Klaas van Mill (49) is sinds 1 november de nieuwe directeur van Wilde Ganzen. Hij is de opvolger van Josine Westerbeek-Heutink, die eind september na zeven jaar haar functie neerlegde.  Van Mill heeft ruime ervaring in het bedrijfsleven en in de ontwikkelingswereld. Hij werkte 20 jaar voor multinationals, waaronder Gilette Europa. Een tijdlang was hij…

Klaas van Mill (49) is sinds 1 november de nieuwe directeur van Wilde Ganzen. Hij is de opvolger van Josine Westerbeek-Heutink, die eind september na zeven jaar haar functie neerlegde. 

Van Mill heeft ruime ervaring in het bedrijfsleven en in de ontwikkelingswereld. Hij werkte 20 jaar voor multinationals, waaronder Gilette Europa. Een tijdlang was hij bovendien betrokken bij een eigen particulier initiatief, dat betrokken was bij een kliniek in Zuid-Afrika. Zes jaar geleden gooide Van Mill het roer om, en vertrok naar Zuid-Soedan om vrijwilliger in de noodhulp te worden. De laatste jaren had hij een eigen consultancy in de goede doelensector.

Tijdens het afscheid van Josine Westerbeek, op 11 oktober, zei de kersverse directeur veel zin te hebben in zijn nieuwe baan en het contact met particuliere initatieven:  “Ik ga werken met de mooiste mensen in Nederland.”

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons