Nieuw: Impulsis financiert kinderprojecten

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee
Particuliere initiatieven kunnen sinds kort bij Impulsis financiering aanvragen voor kinderprojecten. Impulsis hanteert daarvoor de richtlijn ‘Kinderen in de Knel’ van Kerk in Actie, een van haar samenwerkingspartners. Daarmee verruimt Impulsis de mogelijkheden voor particuliere initiatieven om ondersteuning te vinden voor hun initiatief. De richtlijn ‘Kinderen in de Knel’ gaat ervan uit dat kinderen zoveel mogelijk…

Remer 20130313_449-web

Particuliere initiatieven kunnen sinds kort bij Impulsis financiering aanvragen voor kinderprojecten. Impulsis hanteert daarvoor de richtlijn ‘Kinderen in de Knel’ van Kerk in Actie, een van haar samenwerkingspartners. Daarmee verruimt Impulsis de mogelijkheden voor particuliere initiatieven om ondersteuning te vinden voor hun initiatief.

De richtlijn ‘Kinderen in de Knel’ gaat ervan uit dat kinderen zoveel mogelijk moeten opgroeien in hun eigen gemeenschap. Het liefst bij de eigen familie, en als dat niet kan in een pleeggezin of een gezinsvervangend tehuis. De opvang in weeshuizen wordt sterk ontmoedigd. Impulsis ondersteunt bovendien organisaties die niet alleen hulp bieden, maar vooral werken aan het bevorderen van de eigenwaarde van kinderen en het bepleiten van hun rechten.

Meer weten? Kijk op impulsis.nl of  neem contact op met Martin Teunissen. Impulsis organiseert bovendien iedere eerste en derde donderdag van de maand een open spreekuur voor iedereen met vragen over een ontwikkelingsproject.

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons