MyWorld Training viert eerste verjaardag

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee
MyWorld Training is jarig! Vandaag, 22 mei, is het precies een jaar geleden dat de eerste MyWorld Training werd georganiseerd. Sinds die dag zijn maar liefst 500 actieve wereldburgers getraind om hun inspanningen beter vorm te geven. Ze werden bijgeschoold in onderwerpen als projectplannen maken, het benaderen van vermogensfondsen en het omgaan met sociale media.…

MyFinances ZandMyWorld Training is jarig! Vandaag, 22 mei, is het precies een jaar geleden dat de eerste MyWorld Training werd georganiseerd. Sinds die dag zijn maar liefst 500 actieve wereldburgers getraind om hun inspanningen beter vorm te geven. Ze werden bijgeschoold in onderwerpen als projectplannen maken, het benaderen van vermogensfondsen en het omgaan met sociale media. Deelnemers waardeerden de bijeenkomsten gemiddeld met een rapportcijfer 8.

Wat maakt de trainingen zo aantrekkelijk? Volgens trainers Anne Marie van Raalte van MDF en Marguerite Evenaar van Evenaar en Partners komen mensen vooral voor uitwisseling en om van elkaar te leren. “De belangrijkste vraag is wel: hoe doen anderen dit?”, zegt van Raalte. “Mensen zijn ze vooral uit op de ervaringen van anderen rondom het thema van de training.” Daarnaast willen deelnemers bijgepraat worden en concrete handvatten krijgen voor hun eigen activiteiten en de samenwerking met hun partner in het Zuiden.

Het MyWorld Training-team bestaat uit 15 trainers die elk vanuit hun eigen expertise in totaal 14 trainingen ontwikkelden. Hun enthousiasme en betrokkenheid werd het afgelopen jaar hoog gewaardeerd door de deelnemers. Dit najaar wordt een nieuwe serie dynamische, relatief korte leerevents aangeboden van halve dag tot een dag. Blijf op de hoogte via het tabblad ‘training‘ op deze website.

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons