MyWorld lezersfoto’s

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee
Honderdjarige Indiase Marjan Staghouwer, Stichting Palm India:  “Deze foto heb ik in oktober gemaakt in het bergdorpje Kozhikolli in de staat Tamil Nadu in India. Deze door het leven getekende kasteloze vrouw is 100 jaar! Ze is analfabeet. Stichting Palm start een school in haar dorp.” Stuur ons een bijzondere, ontroerende of grappige foto van…

PalmHonderdjarige Indiase

Marjan Staghouwer, Stichting Palm India: 

“Deze foto heb ik in oktober gemaakt in het bergdorpje Kozhikolli in de staat Tamil Nadu in India. Deze door het leven getekende kasteloze vrouw is 100 jaar! Ze is analfabeet. Stichting Palm start een school in haar dorp.”

Stuur ons een bijzondere, ontroerende of grappige foto van je (vrijwilligers)werk in Afrika, Azië of Latijns-Amerika. Die oproep deden we een aantal weken geleden op MyWorld.nl. Eén van de inzenders krijgt een plaatsje in MyWorld magazine, dat volgende week verschijnt. De rest delen we in deze online foto-blog. Alle deelnemers van harte bedankt!

Ook een lezersfoto insturen? mail naar redactie@myworld.nl.

KentalisDove rolmodellen

Marianne Maas, Kentalis Academie

“Samen met de Keniaanse Dovenorganisatie produceerde Kika Meereboer van Kentalis, zelf doof, de documentaire ‘Deaf Role Models in Africa, Kenya’. De film bestaat uit inspirerende verhalen van doven uit Kenia. Het doel is het vergroten van de bewustwording over doofheid bij ouders van dove kinderen en de gemeenschap waarin het opgroeit.”

 

IbhongoBlij bestuur

Marieke Oostenenk, Stichting Ibhongo:

“Bestuursleden Stichting Ibhongo zijn blij om te zien hoe goed het gaat met fostermoeder en kinderen bij het bezoek aan hun Home to Grow in township Masiphumelele, Zuid-Afrika.”

Gambia

Molens

Rita van den Berg:

“Arabiatu leest een gedoneerd boek over molens in Nederland. Zij is één van de twee meisjes in Grade 6, Lower Basic School te Burong, Kiang-West in The Gambia.

Aman-iman kleinFlesjes voor Nederland

Fons Bus, Stichting Aman-Iman (water is leven): 

“Deze foto werd gemaakt aan de rand van het meer bij het dorp Inadougoum (Niger). De jongen maakt de flesjes water om mee naar Nederland te nemen goed schoon. Hij is bang dat die mensen uit Nederland ziek worden wanneer ze de flesjes aanraken.”

Kondonani

Op oma’s rug

Hetty van Dijk, Stichting Kondanani

“Deze foto maakte ik in november in de revalidatiekliniek van Kondanani Children’s Village in Malawi. Ontroerend, want kindje kwam op rug van oma, wel 6 km gelopen.

Ik ben nu voor ongeveer 6 maanden in Malawi om te helpen bij de opbouw van het revalidatiecentrum.”

Circle4LifeTe grote rugzak

Ellen van Gemert, Circle4Life

“John (5) gaat vanaf januari naar school via het sponsorprogramma van Circle4life. Zijn schooluniform is net opgemeten en besteld, maar hij is supertrots op zijn veel te grote rugzak. Hij woont bij zijn oma en overgrootmoeder.”

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons