MyWorld komt naar u toe

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

 

Vanaf juni 2013 biedt MyWorld door heel Nederland workshops en trainingen aan voor actieve wereldburgers. Het trainingsprogramma van MyWorld bestaat uit 15 verschillende trainingen die speciaal ontwikkeld zijn voor mensen en organisaties die zich bezighouden met opzetten en uitvoeren van projecten in internationale samenwerking. Projectplanning en contextanalyse, maar ook sociale media, story telling en crowdfunding komen voorbij.

 

De eerste trainingen worden al in juni georganiseerd. Op vrijdagmiddag 7 juni vindt de training MyFuture plaats in Elst (GLD) en op 14 juni wordt deze training in Den Bosch georganiseerd. MyFuture biedt mensen en organisaties met projecten in ontwikkelingslanden inzicht in de duurzaamheid van hun ontwikkelingsproject. Op vrijdagmiddag 21 juni vinden de trainingen MySources en MySocialVenture plaats in Amsterdam. MySources geeft concrete handvatten voor het vinden en inzetten van projectmiddelen via crowdsourcing. MySocialVenture richt zich op sociaal ondernemerschap in ontwikkelingslanden.

 

De trainingen worden door ervaren trainers met internationale ervaring gegeven. De trainingen duren elk een dagdeel en kosten slechts € 25,- per persoon/per training. MyWorld Training loopt vanaf juni 2013 t/m december 2014. Binnenkort vindt u meer informatie op www.myworld.nl/training. Voor aanmeldingen en vragen kunt u mailen met training@myworld.nl

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons