Mysteryland en Livebuild samen voor water

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

Op 25 augustus slaan Mysteryland en LiveBuild de handen ineen, om een grote stap te maken op het gebied van water. Beide organisaties hebben water hoog in het vaandel staan en zullen rondom het evenement hier veel aandacht aan besteden.

Voor ons is water heel vanzelfsprekend, het komt hier schoon uit de kraan, maar dat is niet overal het geval. Dit is de reden dat LiveBuild samen met Mysteryland een waterproject zal uitvoeren in het dorpje Kake in Kameroen. Hier bouwen we een watertank van 40m3 en 13 waterpompen, graven we 6153.6ml geulen en leggen we 12463.2ml pijpleiding. Daarmee helpen we 8500 mensen aan schoon drinkwater.

Op de 25e zal LiveBuild een heus duurzaam eiland inrichten, waar water in allerlei vormen de aandacht krijgt. Op dit eiland wordt alleen gebruik gemaakt van groene stroom en is alles van gerecycled materiaal. Op Mysteryland hopen we met donaties via 3 verschillende activaties een goed bedrag op te halen, zodat we zo snel mogelijk in Kameroen aan de slag kunnen. De organisatie Wilde Ganzen gooit er bij elke euro nog eens €0,60,- bovenop, dus dat kan in een rap tempo gaan. Omdat we graag willen dat jullie met eigen ogen kunnen zien wat we bij elkaar gefeest hebben, geven wij 2 tickets naar Kameroen weg om ons project te bezoeken! Kijk hier hoe jij kans maakt op deze trip!

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons