Met ‘De Vreemdelingen Fee’ het land in

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

De dvd is via het Quality Centre Vluchtelingvrouwen verkrijgbaar maar de organisatie biedt ook iets extra’s voor organisaties en groepen: voorlichting bij vertoning van de film. De vluchtelingvrouw die een inleiding bij de film geeft en het gesprek hierover begeleidt, put hierbij uit eigen ervaring. Door de inhoud van zowel de film als de verhalen van de vluchtelingvrouw, zal de kijker meer inzicht krijgen in het leven van deze vrouwen en daardoor ook zelf geïnspireerd kunnen raken.

De Vreemdelingen Fee is een documentaire van 28 minuten die de kracht, de moed en het doorzettingsvermogen van hoogopgeleide vluchtelingvrouwen laat zien. Vrouwen die hun (gevaarlijke) vaderland hebben verlaten in de hoop op een veiliger leven. Vrouwen die in Nederland een nieuwe sociale identiteit moesten opbouwen en ook hier vele obstakels moesten overwinnen. Ondanks alle moeilijkheden die ze zijn tegengekomen of nog tegenkomen, zijn ze vastberaden hun leven inhoud te geven en hun kwaliteiten ten goede te laten komen aan de Nederlandse samenleving.

De film is te bestellen via info@qcnetwerk.nl en kost 15 euro voor particulieren en 45 euro voor organisaties exclusief verzendkosten. Bel 030-2724002 of 06-207 488 50 voor meer informatie over voorlichtingsbijeenkomsten en/of een inleiding bij de film.

Bekijk de trailer: http://www.youtube.com/watch?v=-MJl9YjyufA

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons