Megagroot kussengevecht voor de liefde

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee
Eén dag voor Valentijn vroegen televisiepresentator Winfried Baijens, schrijver Babah Tarawally, pornoproducent Kim Holland en SRGR-ambassadrice Lotte Dijkstra samen met Rotterdamse en nationale partners aandacht voor seksuele vrijheid. Het resulteerde in een megagroot kussengevecht met tweehonderd man in een liefdevolle en speelse sfeer.

Kim Holland: “Ik vond het een heel leuk feest van de liefde. Je merkt dat mensen losser, vrijer en speelser worden door zo’n kussengevecht. Wat mij betreft mogen we elke dag een kussengevecht doen. Helemaal omdat we hiermee aandacht vragen voor seksuele keuzevrijheid voor iedereen op de wereld.”

Doel van de campagne is om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen vóór seksuele vrijheid, zowel online als offline. Alle stemmen samen moeten er voor zorgen dat seksuele vrijheid bovenaan de agenda komt te staan van leiders wereldwijd. OneWorld Love wil aan de VN in New York laten zien dat Nederlanders dit doel steunen. De campagne gaat online verder op www.pillowfightforlove.nl en via Twitter met #pillowfightforlove

Bekijk hier het filmpje !

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons