Laatste kans voor uniek leiderschapstraject

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

Deelnemen is nog mogelijk als je er snel bij bent
Er zijn nog 2 laatste plekken beschikbaar. De aanvang van het programma en de reis staan reeds vast, respectievelijk oktober en november 2011.

Deelnemers in dit eerste jaar profiteren van een aantrekkelijke korting. Carole Donkers: "Eind 2010 heb ik de Rabobank Innovatieprijs gewonnen voor ‘Beste duurzame bedrijfsplan met meeste impact op de millenniumdoelen". Dit startkapitaal benut ik om de deelnemerskosten zo laag mogelijk te houden".

De professionals die deelnemen aan TOP hebben ieder hun individuele motivatie, leer- en loopbaandoelen. Zij willen hun grenzen verleggen en gaan deze internationale uitdaging dan ook graag aan. Wat hen verder bindt, is hun betrokkenheid en gezamenlijke interesse in (sociale) innovatie en ondernemerschap, duurzame ontwikkeling en het realiseren van maatschappelijke veranderingen. Hun achtergrond is divers, van zelfstandig ondernemer tot werkend bij een (middel)groot (internationaal) bedrijf.

Toelichting
Het totale traject bestaat uit 40 dagdelen verspreid over 8 maanden. De 10-daagse studiereis naar Noord-Ghana en de ontmoeting met lokale professionals is een belangrijk onderdeel. Dit programma is echter uniek in zijn soort door de 6 maanden daarna. De Nederlandse en Ghanese deelnemers blijven namelijk met elkaar verbonden en werken op afstand samen aan de businesscase. Een mooi voorbeeld van duurzaam ondernemen.

De ontwikkeling van jouw eigen leiderschap en jouw individuele leer- en loopbaan doelen staan centraal. Het is leren door ervaren, doen en reflecteren. De context van een andere cultuur, zorgt voor verrijking van jezelf als persoon en professional. Je krijgt in wie je zelf bent en hoe jouw manier van denken je handelen beïnvloedt. Leren welk effect jij dagelijks hebt op je nabije omgeving en op mensen elders in de wereld, leren hoe de omgeving jou (onbewust) beïnvloedt. Dit is het startpunt van elke vorm van leiderschap en ondernemerschap dat bijdraagt aan een duurzame wereld.

Talent Beyond Limits
Het programma wordt verzorgd door Carole Donkers, een ervaren trainer en coach in talent- en leiderschapsontwikkeling. Zij verstaat de Ghanese cultuur goed. Zij was in 2007 ruim 8 maanden vrijwilliger via Ontmoet Afrika. 

Carole Donkers heeft na deze verrijkende ervaring Talent Beyond Limits opgericht. Haar sociale onderneming ondersteunt professionals in Nederland en Afrika in het effectief inzetten van hun talent en het ontwikkelen van hun ondernemers- en leiderschapskwaliteiten. We ondersteunen bedrijven in Nederland om op strategisch- en operationeel niveau een expliciete link te leggen tussen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en Human Resources Management (HRM).

Neem alvast een kijkje in Ghana: http://www.youtube.com/watch?v=OocLQxErVm4 

Meer informatie:
Via de website www.talentbeyondlimits.nl of rechtstreeks via:  
Carole Donkers, telefoon 06 – 41 04 61 50, e-mail: carole@talentbeyondlimits.nl

www.talentbeyondlimits.nl

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons