Laatste dagen ‘ik doe mee’-campagne OneWorld

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee
De ‘ik doe mee’-crowdfundingactie van OneWorld gaat zijn laatste week in. Zoals jullie weten is MyWorld een onderdeel van OneWorld, hét journalistieke platform over mondiaal denken & groen doen, dat jou verbindt met de wereld. Vanaf dit jaar wordt de subsidie van het ministerie van Buitenlandse Zaken afgebouwd. We zoeken naar manieren om op eigen benen te staan,…

OW_logoDe ‘ik doe mee’-crowdfundingactie van OneWorld gaat zijn laatste week in. Zoals jullie weten is MyWorld een onderdeel van OneWorld, hét journalistieke platform over mondiaal denken & groen doen, dat jou verbindt met de wereld.

Vanaf dit jaar wordt de subsidie van het ministerie van Buitenlandse Zaken afgebouwd. We zoeken naar manieren om op eigen benen te staan, zodat we door kunnen gaan met het brengen van diepgravende verhalen en reportages die je wijzer maken over de wereld en je in staat stellen keuzes te maken als bewuste consument. Het plan ligt er, met jouw steun kunnen we het realiseren. 

Vanaf december zijn we de ‘Ik doe mee’- crowdfunding campagne begonnen waarin we lezers oproepen om een vrijwillige bijdrage over te maken. Op dit moment staan we op bijna 40.000 Euro. We hebben nog 5 dagen tot eind maart om ons streefbedrag van 50.000 Euro binnen te halen.

Doe jij mee? DONEER NU OP: www.oneworld.nl/ikdoemee

Mocht je al gedoneerd hebben, willen we je heel erg bedanken voor je steun.

 

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons