Klimaatconferentie zonder CO2-uitstoot: Virtual Bali

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

Het OneClimate eiland is onderdeel van OneClimate.net, het nieuwe socialeplatform over het klimaat. "OneClimate.net is voor burgers die oplossingen voor de klimaatverandering inbrengen en uitwisselen", zegt Anuradha Vittachi, mede-oprichter van OneWorld en initiator van dit initiatief. Volgens Vittachi kan klimaatverandering de grootste veroorzaker worden van armoede en menselijk lijden, waardoor het vele werk dat tientallen jaren is verricht om armoede tegen te gaan, teniet wordt gedaan. Het is daarom van cruciaal belang dat de wereldleiders op de VN-top in Bali serieuze afspraken maken om de klimaatverandering een halt toe te roepen.

Speciale schermen

Geïnteresseerden kunnen via Virtual Bali de debatten op het echte Bali volgen via speciale schermen en zelf ook een inbreng hebben in de discussies.

OneClimate.net wordt gesteund door Cisco Systems. Adrian Godfrey, directeur van Corporate Affairs bij Cisco, zegt: "Wij zijn blij Virtual Bali als een mondiaal initiatief te kunnen steunen. Het combineert Cisco's betrokkenheid om klimaatverandering tegen te gaan met de kracht van het menselijk netwerk."

Wil je meer weten over Virtual Bali en de link naar het OneClimate Island, ga dan naar: www.oneclimate.net.

secondlife

Voor Second Life'ers direct naar Bali

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons