Interactieve module Duurzame Ontwikkeling

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

De module Interactieve module Duurzame Ontwikkeling betreft een 15 weeks programma waarin de studenten op diverse manieren in aanraking komen met de praktijk van duurzame ontwikkeling. De eerste zes weken bestaan uit discussies, lezingen en werkgroepen over thema’s als internationale milieuproblemen, maatschappelijk verantwoord ondernemen, ontwikkelingssamenwerking en handelsrelaties. Daarna schrijven studenten een essay over de relatie tussen duurzame ontwikkeling en hun eigen beroepsperspectief en ten slotte werken ze samen aan een case vanuit een bedrijf of NGO. De module staat voor 12 ECs.

De module loopt van 2 februrai tot en met 20 mei 2009. Contactdagen: maandag- en woensdagochtend in feb en mrt, (incidenteel ook in de middag), later flexibel door de onderzoeksopdracht. De module is open voor Bachelor en Master studenten van alle studierichtingen. 

Inschrijven kan tot en met 16 januari 2009 via: ecdo@science.uva.nl met daarin de volgende gegevens; naam, studentnummer, studierichting, adres, telefoonnummer en welk jaar van de studie je zit.  Kosten voor de module zijn 50 euro voor de reader en de excursie.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.uva.nl/ecdo.

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons