Hoe realiseer jij een briljant idee? Met het IdealenKompas!

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

Naast fondsen en subsidieregelingen biedt het IdealenKompas ruimte aan creatieve vormen van financiering als crowdfunding en aan ondersteuning met mankracht of middelen. Bovendien kunnen (semi)overheden, maatschappelijke organisaties, bedrijven en zzp-ers hun aanbod aan duurzame of maatschappelijke projecten vindbaar maken in het IdealenKompas. Door concrete vragen wordt een slimme match gemaakt en sluiten vraag en aanbod bij elkaar aan. Natuurlijk is het gebruik van het Idealenkompas voor initiatiefnemers gratis.

Powered by GreenWish

GreenWish ontwikkelde het IdealenKompas na jarenlange praktijkervaring in het begeleiden van duurzame initiatieven. Te vaak lopen initiatiefnemers stuk op de zoektocht naar geld of steun voor hun duurzame of sociale plannen, terwijl deze ondersteuning er wel is. En te vaak moeten financiers aanvragen voor geld of middelen afwijzen omdat de hulpvraag niet goed genoeg aansluit bij het profiel van een fonds, bedrijf of overheidsloket. GreenWish wil met het IdealenKompas betere matches stimuleren en zo een boost geven aan grassrootsprojecten in de samenleving.


Toast op het IdealenKompas

Om de lancering van het IdealenKompas feestelijk aan te kondigen, organiseert GreenWish op de Dag van de Duurzaamheid, vrijdag 11 november 2011, een officieel champagnemoment. Joris Putman zal de middag in Utrecht presenteren. Aan de hand van de nieuwe duurzame 3D AR App voor de smartphone worden initiatiefnemers en financiers ter plekke gematcht en organiseert GreenWish duurzame dates… Muzikant Florian Wolff brengt ondertussen mooie luisterliedjes ten gehore.

Duurzaam 24.TV

De lancering van het IdealenKompas wordt vastgelegd door Duurzaam24, het eerste multimediakanaal in Nederland dat zich toelegt op duurzaamheid. Het is een facilitair TV kanaal voor duurzame initiatieven, projecten, bedrijven, producten en diensten. Meer informatie vind je op duurzaam24.net.

www.idealenkompas.nl
www.greenwish.nl
www.duurzaam24.net

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons