Het Ideeënlab: pitch jouw idee en win €1000!

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

Ken je Het Lab &Co nog? Waar je jouw idee kunt pitchen om kans te maken op €1000? We hebben een nieuwtje: in 2017 gaan we jullie nóg meer uitdagen. Reken op nieuwe thema’s, toffe locaties, inspirerende coaches en leuke workshops. Hier hoort ook een nieuwe naam bij. Het Lab&Co wordt daarom…Het Ideeënlab!

HET IDEEËNLAB: 6 APRIL!
In Het Ideeënlab borrelt en bruist het van ideeën voor een gezonde stad. Beproef ook jouw idee en test of het reacties uitlokt, verbindingen maakt, energie opwekt en een explosieve impact heeft. Laat de stad experimenteren met jouw idee.

Op donderdag 6 april is het namelijk weer zo ver! Deze keer ga jij pitchen tijdens het nieuwe festival Jij Maakt De Stad. Het concept is als volgt: 4 Amsterdamse bewoners pitchen en het publiek stemt welke pitcher €1000 wint voor de uitvoering. Simpel, toch?

LEEFBARE WIJKEN
Het thema is Leefbare wijken! Hoe ga jij met je buren jouw wijk groener, schoner en slimmer maken? Welke straat wordt de groenste of misschien wel de eetbaarste straat van Amsterdam? Hoe kan jouw wijk energie opwekken? Op welke manier kun je afval hergebruiken in jouw buurt? Maak het mogelijk!

PITCH!
Heb jij een tof idee om jouw wijk leefbaarder te maken? Meld je dan uiterlijk 20 maart HIER aan voor Het Ideeënlab! Wat kun je winnen? €1000 voor de uitvoering van je idee én.. elke pitcher krijgt een persoonlijke coach: een expert die jou op weg gaat helpen om je idee te realiseren. Wie deze coaches zijn maken we binnenkort bekend!

Wil je ideeën komen analyseren en stemmen? Bestel je kaartje hier. Dit is ook jouw entreekaartje voor het festival Jij Maakt De Stad. 

LABREGELS
Jouw idee:

  • wordt ingediend met 2 andere bewoners;
  • zorgt voor impact;
  • is concreet;
  • is vernieuwend;
  • wordt uitgevoerd in Amsterdam;
  • betrekt bewoners.

PRAKTISCH:
Locatie: Het Student Hotel
Tijd: 19.00 – 22.30, tijdens het festival Jij Maakt de Stad
Kosten voor stemmers: €5 (€6,05 inclusief administratiekosten). Dit is jouw entreekaartje voor het festival.

 HET IDEEËNLAB
De Gezonde Stad en Amsterdam &Co organiseren Het Ideeënlab. De opzet van elke editie van Het Ideeënlab is hetzelfde, maar het thema verschilt. Deze keer is het thema Leefbare wijken!

 

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons