Heb je je al aangemeld voor het MyWorld Event?

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee
Het MyWorld Event is dé netwerkbijeenkomst van het jaar voor Particuliere Initiatieven (PI) in ontwikkelingssamenwerking. Nieuwe verbindingen, daar gaat het dit jaar over. In het Centraal Museum in Utrecht komen op zaterdag 25 oktober PI, ondersteunende organisaties en deskundigen samen om elkaar te ontmoeten, informatie te zoeken, vragen te stellen en ervaringen te delen. Mis…

16.-Borrel-3-290x290Het MyWorld Event is dé netwerkbijeenkomst van het jaar voor Particuliere Initiatieven (PI) in ontwikkelingssamenwerking. Nieuwe verbindingen, daar gaat het dit jaar over. In het Centraal Museum in Utrecht komen op zaterdag 25 oktober PI, ondersteunende organisaties en deskundigen samen om elkaar te ontmoeten, informatie te zoeken, vragen te stellen en ervaringen te delen. Mis het niet!

De aftrap van de dag is in de Nicolaïkerk. Daar laten vertegenwoordigers uit de ontwikkelingssamenwerking, duurzaamheidsbeweging en politiek hun licht schijnen op de ‘doe-democratie’. Een van de gasten is Alexander Kohnstamm, nu directeur van PharmAcces en tot vorig jaar directeur van Partos. Na het centrale programma kun je op allerlei manieren netwerken en kennisdelen. Tijdens de lunch stimuleren wij Vraag & Aanbod, ofwel het delen met anderen wat je aanbiedt en wat je zoekt. Vervolgens kun je kennis vergaren en uitwisselen op de informatiemarkt, aan gesprekstafels en in de Wasstraat storytelling. Er is in het bijzonder aandacht voor crowdfunding en crowdsourcing: leuk om kennis mee te maken als u nog niet weet wat het voor u kan betekenen.

Aan de gesprektafels staan deskundigen klaar om het gesprek in te leiden en je vragen te beantwoorden. We gaan uit van het Open Space model, dus meedoen waar je wilt en inschrijven is niet nodig. Klik hier, ter inspiratie, voor de lijst van te verwachten gespreksthema’s . In de Wasstraat Storytelling maak je in drie stappen een opzet voor een mooi waardig verhaal over een persoon uit het projectland. De wasstraat duurt ongeveer een half uur en u kunt elke 10 minuten de wasstraat instappen. In een aparte zaal, ten slotte, worden drie interessante thema’s belicht in interactieve sessies: vrijwilligers in kinderopvangprojecten, de samenwerking tussen PI en financierende NGO’s en seksuele en reproductieve gezondheid en rechten. We sluiten samen de dag af met de presentatie van de genomineerden van de Partin/Wilde Ganzen verhalenwedstrijd en de winnaars van de competitie ‘Fietsen Scoort’ van MyWorld en de Switch. Uiteraard ontbreekt de borrel niet.

Klik hier voor het uitgebreide programma  en hier om je direct in te schrijven

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons