De wereld ligt aan je voeten met AIESEC!

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

Milieuvriendelijk reclame medium

GreenGraffiti is een milieuvriendelijk reclamemedium met een heldere boodschap; "clean is green". GreenGraffiti is volledig klimaatneutraal en draagt op unieke wijze bij aan een schone omgeving. Alle handelingen worden gecompenseerd door Groenbalans, van het watergebruik tot aan de gereden kilometers. Daarnaast gaat ook een deel van de opbrengst naar goede doelen. Met behulp van een sjabloon, water en een hogedrukreiniger wordt een reclameboodschap op de grond aangebracht. Het resultaat is een opvallende boodschap en een schone straat.

 

AIESEC

AIESEC is een internationale studentenorganisatie die uitwisseling tussen verschillende culturen bevordert door het aanbieden van stages. Het wereldwijde netwerk van AIESEC, dat uit meer dan 100 landen bestaat, biedt studenten de kans om op de meest uiteenlopende internationale stages en projecten te gaan. Het unieke aan dit concept: zij worden opgevangen door lokale AIESEC studenten, die dolgraag hun stad, land en cultuur aan hen laten zien. AIESEC wordt volledig gerund door studenten, wat deze organisatie extra bijzonder maakt. Ieder land heeft zijn eigen lokale vestigingen. In Nederland is AIESEC te vinden in Amsterdam, Groningen, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Twente, Utrecht en Wageningen.

 

Vernieuwde website

De vernieuwde AIESEC site zal vanaf half april de lucht in gaan, en met de Green Graffiti stunt wordt de aandacht gevestigd op de site van deze unieke organisatie. Mocht je de Green Graffiti missen, de hernieuwde site is www.aiesec.nl.

www.aiesec.nl

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons