De TCS Amsterdam Marathon loop je óók voor een ander

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

Dat hardlopen niet alleen goed is voor jezelf, maar ook voor een ander, bewijst Stichting Hospitaalbroeders, die met de sponsorgelden van het Made in Africa rennersteam, jaarlijks huizen bouwt voor mensen met een verstandelijke beperking.

Met de deelname aan de Amsterdam Marathon willen de HospitaalBroeders ook dit jaar weer geld ophalen voor de bouw van 10 nieuwe huizen voor mensen met een beperking in Malawi. Want mensen met een beperking worden in Malawi vaak verstoten, zelfs door hun eigen families. Daarnaast wonen ze in kleine, onbewoonbare huizen.

Maak al lopend het verschil

Ook jij kunt bijdragen aan het succes door je in te schrijven voor de Amsterdam Marathon op 21 oktober. Je krijgt dan een persoonlijke sponsorpagina waarop je je vrienden kunt vragen om een donatie. Bij 250 euro of meer ga je op 21 oktober met het Made in Africa team van de start. Alle sponsorgelden komen 100% ten goede aan het huizenproject in Malawi.

Doe mee!

Meld je aan voor 29 september 2012 op www.hospitaalbroeders.nl en ontvang gratis een Made in Africa hardloopshirt.

HospitaalBroeders zet zich al jaren in voor mensen met een beperking. Onder het motto ‘geen ontwikkelingshulp maar hulp om te ontwikkelen’ voeren de HospitaalBroeders kleinschalige succesvolle projecten uit in negen Afrikaanse landen.

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons