De nieuwe aanpak van ontwikkelingssamenwerking Debat 19 februari 2009

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

Wat moeten ontwikkelingsorganisaties doen om dat vertrouwen terug te winnen? Waarom is het vertrouwen in de ‘doe-het-zelvers’ met hun eigen particuliere project groter? Gaan mensen minder geven nu de economie gas terugneemt?

Een debat met: Jan Jaap Kleinrensink (directeur Internationale Programma’s Plan Nederland), Manuela Monteiro (directeur Hivos), Annie Manders (belangenbehartiging kleine particuliere initiatieven, Partin), Diana van Maasdijk (onafhankelijk adviseur voor particulieren en organisaties die actief zijn op filantropisch gebied) en Diederick Koopal (creative director van TBWA/Company Group).

Cabaretier Johan Goossens brengt die avond een klein deel van zijn show A-Boom!

 

Op deze avond wordt bovendien de ‘Man/Vrouw van de Wereld 2008’ bekend gemaakt. Dit initiatief van OneWorld.nl richt de schijnwerper op bijzondere mensen die zich gepassioneerd inzetten voor een betere wereld: zie www.manvrouwvandewereld.nl. Op 19 februari kiest een jury uit de vijf genomineerden die de meeste online stemmen behaalden, de ‘Man/Vrouw van de Wereld 2008’. Tot 9 februari kan hier online worden gestemd.

 

Gespreksleider: Yoeri Albrecht (journalist)

 

Organisatie: OneWorld.nl en onzeWereld in samenwerking met De Rode Hoed. Per 1 januari 2009 maken OneWorld en onzeWereld deel uit van de stichting Global Village Media.

 

Datum:             donderdag 19 februari 2009

Plaats:             De Rode Hoed, Keizersgracht 102, 1015 CV Amsterdam

Aanvang:          20.00 uur, ontvangst vanaf 19.00 uur

Toegang:          € 7,50 in de voorverkoop via www.rodehoed.nl / € 8,50 aan de deur.

                        Thuis uitgeprint kaartje met barcode tonen aan de kassa!

Informatie:        www.onzewereld.nl of www.oneworld.nl en www.rodehoed.nl of telefonisch via 020-638 56 06 tijdens kantooruren

  

Check deze website voor de laatste updates over sprekers en andere debatten over de nieuwe aanpak van ontwikkelingssamenwerking.

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons