Darten tegen malaria op de Vakantiebeurs

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

Een vakantie naar de Tropen vraagt veel voorbereiding. Alles is daar anders dan in Nederland, ook de muggen. Het geluid van de mug is net zo irritant als in Nederland, maar een beet van een tropenmug kan nare dingen veroorzaken. Denk aan malaria, dengue (knokkelkoorts) en het chikunguya-virus.

Voorbereiding
Waar moet de klant op letten? Malariamuggen zijn alleen actief als de zon onder is. Andere muggen steken zowel overdag als ‘s nachts. Een muggenafweermiddel is de beste manier om een steek te voorkomen. ‘s Nachts is het belangrijk om te slapen onder een geïmpregneerde klamboe. De malariamug vindt voeten het lekkerst, dus slapen met geïmpregneerde sokken is een goed idee.

Care Plus®
Als je klant het prettig vindt om zelf zoveel mogelijk voor te bereiden, is de App van Care Plus® een uitkomst. De klant toetst op iPhone of iPad in waar de reis naar toe gaat, hoe lang de reis duurt, waar de klant verblijft en met hoeveel personen. De Care Plus® Reisapotheek wordt dan binnen een seconde samengesteld, is online te bestellen of op te halen bij een winkel in de buurt.

Ook leuk: als jij die App installeert, ligt er bij de 4U stand een presentje klaar!

http://www.malarianomore.nl

http://www.4u-from.me

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons