Beste OneWorld-lezers, jullie zijn ook een beetje jarig deze maand

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

Dit zeggen lezers over OneWorld
Wat vinden jullie van OneWorld? We vroegen het aan onze lezers en kregen overweldigend veel reacties. Een greep: 'Het relativeert ons bestaan hier in Nederland'. 'Het gaat over andere culturen en onze cultuur'. 'OneWorld bepaalt zijn eigen agenda'. Lees meer reacties hier

Wil je een virtueel stukje worteltaart, pompoencake of een classic slagroompunt? We hebben namelijk een feestje te vieren. Oktober 2016 is een speciale maand voor OneWorld. We vieren dat we een jaar bestaan als magazine met een eerlijke prijs. 
De oktobereditie van ons magazine is zoals altijd gemaakt door de OneWorld-redactie op de foto hieronder, maar ook door Femke, Sylvia, José António en al die andere lezers die lid zijn van OneWorld. We maken elke editie met liefde en aandacht, maar dit oktobernummer is voor ons extra speciaal. Het is al weer een jaar geleden dat OneWorld de overstap heeft gemaakt van gratis magazine naar een lidmaatschap met eerlijke prijs. We vieren deze maand dus ons eenjarig bestaan als magazine met betalende abonnees. En dat is ook het feestje van alle abonnees die met ons zijn overgestapt van een gratis naar een betaald abonnement, en natuurlijk ook van alle nieuwe abonnees die zich sindsdien hebben aangemeld. De OneWorld redactie in Pakhuis de Zwijger

Sinds onze Redactie Bel Actie vorig jaar in september zien we nog elke dag nieuwe aanmeldingen binnenkomen. We kijken terug op een jaar waarin we weer tien mooie nummers hebben gemaakt met onderwerpen zo divers als onze lezers. Van fair fashion en de macht van de supermarkt tot groen geld en grenzeloze liefde. Mede dankzij al onze trouwe én nieuwe abonnees kan OneWorld onderzoeks- en dataverhalen, reportages en praktische tips blijven maken voor mensen die mondiaal denken en groen doen. 

OneWorld als origineel afstudeercadeau

In een tijd waarin steeds minder mensen een abonnement nemen op een tijdschrift, zijn we er extra trots op dat jullie ons steunen. We zijn er echter nog niet. Om duurzaam te blijven bestaan, moeten we nog even doorgroeien. Dus, ben je op zoek naar een origineel afstudeer-, Sinterklaas- of verjaardagscadeau, denk dan ook eens aan een OneWorld cadeau-abonnement. Want onze lezers zijn en blijven onze belangrijkste ambassadeurs. 

P.S. Ben je al lid van OneWorld, maar heb je geen automatische incasso en wil je ook in de toekomst op de hoogte blijven van wat er in de wereld gebeurt? Ga dan snel naar oneworld.nl/abonnementen om je abonnement te verlengen. 

Losse nummers zijn te koop bij Athenaeum Nieuwscentrum, aan 't Spui in Amsterdam of via onze website. 

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons