A Beautiful Story wint Business+ Award

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

De genomineerden voor de Business+ Award 2010 waren:
– A Beautiful Story, Amsterdam
– Bakkerij Pater, Avenhorn
– FairMail Cards, Amsterdam
– De Groot & Slot Allium en Groen, Broek op Langedijk
– Zuurbier & Co Rozenkwekerijen, Heerhugowaard

Vanaf 5 november 2010 kon het publiek een week lang stemmen op haar favoriet. De uiteindelijke winnaar is het gemiddelde van het resultaat van de publieksstemmen en de jurybeoordeling. De jury bestond uit Geert ten Dam (hoofdredacteur Noordhollands Dagblad), Kees Schouten (regiomanager MKB Noordwest-Holland), Marjon van Opijnen (senior consultant CREM), Bashar Al Badri (adviseur regiostimulering Kamer van Koophandel Noordwest-Holland) en Rogier Koel (manager MKB Rabobank Alkmaar).

De jury was enthousiast over alle genomineerden, maar had met name veel waardering voor de grote ambities van A Beautiful Story, hun ‘uitstekende marketingplan’ en ‘indrukwekkende website’. Cathelijne Lania, die zelf niet had verwacht te gaan winnen omdat de anderen ook een goed verhaal hadden, nam de prijs blij in ontvangst: "Deze award is een steuntje in de rug, een bevestiging dat we op goede weg zijn. En mooi compliment voor ons en natuurlijk ook voor onze partners in de ontwikkelingslanden!" Naast het beeld krijgt A Beautiful Story een jaar lang publiciteit, waaronder ruimte in het Noordhollands Dagblad ter waarde van € 2.000,-.

De Business+ Award is georganiseerd door COS Noord-Holland, in samenwerking met het Noordhollands Dagblad en NL EVD Internationaal (onderdeel van Agentschap NL). COS Noord-Holland is hét regionale centrum voor internationale samenwerking in Noord-Holland en biedt netwerk, informatie en advies rondom mondiale vraagstukken. Het centrum maakt onderdeel uit van een vereniging van 11 regionale COSsen.

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons