ASN Bank Wereldprijs voor ondernemende projecten

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee
De ASN Bank organiseert in 2012 voor de vierde keer de ASN Bank Wereldprijs. De bank nodigt initiatiefnemers met een frisse blik op een duurzame samenleving uit om met hun idee of project deel te nemen. Deelnemers maken kans op een van de vier themaprijzen en de publieksprijs van elk tienduizend euro. Inschrijven kan tot…

De ASN Bank organiseert in 2012 voor de vierde keer de ASN Bank Wereldprijs. De bank nodigt initiatiefnemers met een frisse blik op een duurzame samenleving uit om met hun idee of project deel te nemen. Deelnemers maken kans op een van de vier themaprijzen en de publieksprijs van elk tienduizend euro. Inschrijven kan tot 12 september 2012.

De ASN Bank Wereldprijs richt zich op deelnemers met een project dat ondernemend, innovatief en creatief is, en een grote impact op de duurzame samenleving heeft. Ook moet het project passen in een van de vier duurzame thema’s van de ASN Bank: eerlijke handel, tegen kinderarbeid, duurzame energie en vrede en veiligheid.

Stemmen en vakjury
Deelnemers kunnen hun project aanmelden op de community Voor de Wereld van Morgen. De inzendingen worden eerst inhoudelijk op hun duurzame karakter geselecteerd. De initiatieven moeten daarna zoveel mogelijk stemmen verzamelen. Een vakjury selecteert per thema de drie initiatieven met de meeste potentie. Zij moeten hun idee pitchen waarna de jury per thema een winnaar kiest. De bezoekers van Voor de Wereld van Morgen bepalen de winnaar van de publieksprijs. Tijdens de finale op 8 november 2012 worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Meer informatie: ASN Bank Wereldprijs

 

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons