Aanmelding ‘Nacht van de Fooi’ geopend

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee
Onder het motto ‘Keep the Change, Change the World’ wordt op zaterdag 1 juni 2013 de 9e editie van de Nacht van de Fooi gehouden. In verschillende steden in Nederland gaat de fooi van de deelnemende horecagelegenheden naar een aantal ontwikkelingsprojecten. De aanmelding voor de projecten is geopend tot 15 januari. Wat is Nacht van…

Onder het motto ‘Keep the Change, Change the World’ wordt op zaterdag 1 juni 2013 de 9e editie van de Nacht van de Fooi gehouden. In verschillende steden in Nederland gaat de fooi van de deelnemende horecagelegenheden naar een aantal ontwikkelingsprojecten. De aanmelding voor de projecten is geopend tot 15 januari.

Wat is Nacht van de Fooi?
De Nacht van de Fooi is een jaarlijks terugkerend studenteninitiatief met als insteek: stappen voor het goede doel. Deelnemende horecagelegenheden doneren die dag en nacht hun fooi aan een aantal kleinschalige, duurzame ontwikkelingsprojecten in ontwikkelingslanden. Die projecten worden uit vele aanvragen gekozen door de stichting Nacht van de Fooi in samenwerking met Impulsis. Het opgehaalde bedrag wordt verdubbeld door Impulsis, ondersteuner van particulier initiatief van Edukans, ICCO en Kerk in Actie.

Wilt u dat uw project in de aandacht komt en meedeelt in de opbrengst van de Nacht van de Fooi 2013? Is uw project kleinschalig, duurzaam en actief in een ontwikkelingsland? Wilt u graag actief betrokken zijn bij de Nacht van de Fooi? Neem dan een kijkje op www.nachtvandefooi.nl. Op deze website is naast het aanmeldingsformulier ook informatie te vinden over de steden die meedoen, hoe horecagelegenheden zich kunnen aanmelden en hoe je als student zelf een rol kunt spelen bij de Nacht van de Fooi. De Nacht van de Fooi is ook te volgen via Facebook en Twitter.

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons