Verleiden in Senegal

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee
‘Lekkere pik’, ‘bef me’, ‘neem me van achter’ en ‘jij bent mijn schatje’. Deze teksten zijn in de mode op de binbin (heupkettingen).

[[{“fid”:”28820″,”view_mode”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”fields”:{“format”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{“class”:”styles file-styles artikel_volle_breedte media-element file-file-styles-artikel-volle-breedte”,”id”:”styles-6-0″}}]]De nieuwste mode

Heupkettingen met teksten als je t’aime

Ze zijn er in vele varianten: lichtgevend, met kralen die geluid maken of met stukjes kurk die je in parfum drenkt om de hele nacht lekker te ruiken. Deze geuren dragen namen als ‘middernacht’, ‘er klopt iemand aan de deur’ of ‘kom bij me binnen’. Ook zijn er rokken met opwindende tekeningen en teksten als Digoumala leme way rawnako: ‘ik heb je geen honing beloofd, maar het smaakt wel lekker’.

[[{“fid”:”28821″,”view_mode”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”fields”:{“format”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{“class”:”styles file-styles artikel_volle_breedte media-element file-file-styles-artikel-volle-breedte”,”id”:”styles-6-0″}}]]Woye li thi bir tangana lole:

‘het is warm hier binnen’ in het Wolof (Taal in Senegal)

 

[[{“fid”:”28822″,”view_mode”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”fields”:{“format”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{“class”:”styles file-styles artikel_volle_breedte media-element file-file-styles-artikel-volle-breedte”,”id”:”styles-6-0″}}]]Rok met de tekst Cherie afair bi jouw le katama:

‘schatje, bedrijf de liefde met me’

[[{“fid”:”28826″,”view_mode”:”file_styles_artikel_halve_breedte”,”fields”:{“format”:”file_styles_artikel_halve_breedte”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{“class”:”styles file-styles artikel_halve_breedte media-element file-file-styles-artikel-halve-breedte”,”id”:”styles-4-0″}}]]Markt in Dakar

Op de markt kopen vrouwen jurkjes, heupkettingen en lekkere geuren

In Senegal komt polygamie veel voor en dat brengt concurrentie met zich mee. Verleiden is dus extra belangrijk. “Beide vrouwen willen de beste zijn”, vertelt Amsatou. Ze koos er bewust voor tweede vrouw te zijn. “Zodat ik tijd heb voor mezelf en niet altijd voor mijn man hoef te zorgen. Ik heb een goede baan en thuis heb ik ook behoeft aan rust.” Aya daarentegen wil haar man voor zichzelf: “Ik wil de enige zijn. Bovendien: je weet niet wat de andere vrouw allemaal doet. Misschien gooit ze poeder door het eten, waar je man impotent van wordt.”

[[{“fid”:”28825″,”view_mode”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”fields”:{“format”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{“class”:”styles file-styles artikel_volle_breedte media-element file-file-styles-artikel-volle-breedte”,”id”:”styles-6-0″}}]]Lingerie van veren

In een boetiek voor verleidingsproducten

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons