What You See Festival 2021

-

 

Met het thema (un)Touchable Bodies ontrafelt What You See Festival 2021 met dans, theater, performance, expo’s, muziek, literatuur, workshops onze behoefte aan de lichamelijke nabijheid van anderen. Positief activistisch, uitnodigend en verbindend.

Van 18 t/m 21 november 2021 vindt de vierde editie van What You See Festival plaats! Hét festival dat met voorstellingen, expo’s, muziek, dialoog e.a. alternatieve perspectieven biedt op gender en identiteit. Positief activistisch, uitnodigend en verbindend. De afgelopen twee jaar is het meer dan ooit duidelijk geworden dat we de fysieke aanwezigheid van anderen nodig hebben om ons mens te voelen. Met het thema (un)Touchable Bodies gaat What You See Festival dieper in op de waarde van lichamelijke nabijheid.

Het festival presenteert Nederlandse premières van bijzondere makers uit het buitenland, spetterende combinatieprogramma’s, workshops, previews, feestjes, intieme één-op-één voorstellingen én een online programma. Check www.whatyouseefestival.nl voor het volledige programma.

Dit jaar introduceert What You See de Wage Gap korting van 14%, de gemiddelde loonkloof tussen vrouwen en mannen. Ook transgender en non-binaire personen, personen van kleur en mensen met een handicap hebben vaak minder kans op de arbeidsmarkt. Loop jij inkomsten mis omdat je bent wie je bent? Maak dan gebruik van deze korting!

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons