Weekje gezelligheid in Friese natuur (16-30 jaar)

-
Een weekje met gezellige mensen de schitterende Friese natuur in? Ga dan mee met WoesteLand.

 

Over de activiteit.

Heb jij je wel eens afgevraagd wat er zich allemaal onder water beweegt? Als je vluchtig kijkt zie je allemaal kleine waterdiertjes wegschieten. Maar wat speelt er zich allemaal echt af onder water? Het blijft een raadsel. Tijd om een einde maken aan de mysteries van de onderwaterwereld! Gewapend met schepnetten en potjes onderzoeken we het onderwaterleven. We komen erachter welke beestjes er allemaal leven en hoe deze diertjes bijdragen aan het ecosysteem.  

Naast de beestjes die onder water leven, gaan we ons ook bezig houden met de beestjes uit de bovenwereld. In het bos vliegt, kruipt en kriebelt er ook van alles. Bijen die zoemend de bloemen bestuiven, mieren die in de polonaise op zoek zijn naar voedsel en engerling larven die zichzelf volproppen om zo een mooie kever te worden. Al deze beestjes zijn onmisbaar voor onze omgeving.

Deze week verblijven we in het prachtige Súdwest-Fryslân. Dit bijzondere stukje Friesland bevat zachte glooiingen, kliffen, uitgestrekte loofbossen en natuurlijk heel veel water! We gaan samen met Natuurmonumenten aan de slag om het natuurgebied te onderhouden. ’s Avonds vermaken we onszelf met spelletjes en een gezellig kampvuur. Met een wereld aan beestjes onder en boven het water, gaan wij van dit kamp een echt feestje maken! Kom je ook?

 

Meer informatie en opgeven?

Dat kan via https://www.woesteland.nl/activiteit/kleine-beestjes-grote-feestjes/

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons