WeDo 2030 festival

-
Samen de wereld duurzamer en rechtvaardiger maken. Dat klinkt als iets voor een verre toekomst waar je geen invloed op hebt. Niets is minder waar: het begint hier en vandaag nog. Met ideeën van ons allemaal – van jou.

Want we zijn allemaal burgers, collega’s, ondernemers, buurtgenoten. Ieder van ons hoort bij een familie, een cultuur, een land. Wat we samen bedenken en in gang zetten maakt wel degelijk verschil: want wat klein begint, heeft alle kans om groot te worden en heel veel anderen te bereiken.

JCI Nederland organiseert het WeDo 2030! Festival
Op 8 november kun je jouw ideeën voor een betere wereld laten zien en anderen vinden om samen actie te ondernemen. Nobelprijswinnaar en voormalig Secretaris-generaal van de Verenigde Naties Kofi Annan komt voor dit festival naar Nederland. Laat je inspireren door zijn verhaal en sluit je aan bij WeDo 2030! festival. Met elkaar komen we verder.

Laat je horen, deel je ideeën!
Tijdens het middagprogramma van het WeDo 2030! festival kun je de SDG Experience bezoeken. Daar laten overheden, ngo’s en bedrijven zien wat zij al doen om de Duurzame Doelen van de VN te realiseren. Een mooie kans om ook aandacht voor jouw plannen of projecten te krijgen!

In de ijVENUES is voor elk van de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN een eigen paviljoen ingericht. Allerlei partijen die zich met een bepaald onderwerp – bijvoorbeeld gezondheidszorg, gendergelijkheid of schoon drinkwater – bezighouden, zijn te vinden in dat paviljoen. Naar verwachting trekken de SDG paviljoens meer dan 5.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Zij zijn net als jij op zoek naar samenwerking en inspiratie; dit is hét moment om elkaar te vinden.

Meer informatie
Voor meer informatie over het programma, sprekers en tickets, ga naar www.wedo2030.com.

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons