Upstream festival

-
Maandag 21 september lanceert ‘s werelds eerste en grootste online festival – 7 dagen lang, +30 sprekers, 45 evenementen – over de nieuwe fase in onze economie. Het Upstream Festival. Het bijzondere aan het festival is dat er founders, studenten, investeerders, beleidsmakers en corporates samenkomen om inspiratie uit te wisselen en de online bezoeker hierin mee te nemen.

Upstream heeft een spannende line-up van sprekers om hun visie op deze nieuwe economie te delen. De eerste namen uit het veelzijdige programma zijn onder anderen Katherine Trebeck, founder van de Oxfam Humankind Index, Ryan Gellert, EMEA General Manager van het duurzame merk Patagonia, Tim Houter, winnaar van Elon Musks prestigieuze SpaceX Hyperloop Competitie en oprichter van Hardt Hyperloop, Jalila Essaïdi, Nederlandse biotechnologie kunstenares bekend van ‘s werelds eerste ‘kogelvrije huid.

Deelnemers worden uitgedaagd om tijdens het festival buiten de kaders te gaan. Het gaat niet om sparren met gelijkgestemden, maar juist met experts en denkers uit andere branches in gesprek gaan en geïnspireerd worden door verrassende oplossingen.

 

Opening door Prins Constantijn en Rotterdamse wethouder Barbara Kathmann
Wethouder Barbara Kathmann (Economie en Kleine Kernen) uit Rotterdam opent het Upstream festival op 21 september. “Ik vind het fantastisch dat wij samen met andere gemeenten en zoveel uiteenlopende mede-initiatiefnemers een internationaal platform bieden aan de frontrunners die onze regio helpen bewegen naar een nieuwe economie die digitaal, energieneutraal, circulair en inclusief is. Ik kijk dan ook uit naar alle digitale en fysieke ontmoetingen met deze inspirerende mensen tijdens het festival én de rest van het jaar”, aldus Kathmann.

Aanmelden voor een (gratis) ticket kan via: https://www.upstreamfestival.com/upstream/ingoregister.

Meer informatie over de sprekers, onderwerpen, programma’s en partners vind je op www.upstreamfestival.com.

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons