UP! Talkshow: Zoals het klokje thuis tikt…

- De Nieuwe Liefde

Van drie hoog naar de begane grond, alleen blijven of juist samen wonen, vragen te over. Hoe woon je later?

Met Laurens Ivens, Wethouder Wonen van de Gemeente Amsterdam en Jacques Allegro, oprichter van het allereerste Stadsdorp en grote aanjager en inspirator voor de groei tot 27 stadsdorpen die Amsterdam inmiddels telt en waar je hier meer informatie over kan vinden.

Presentatie door Hadassah de Boer.

Verder ook weer voorbeelden van projecten en organisaties uit stad en land. Het programma is in de maak – houd onze website en Facebook in de gaten voor updates.

Onze huisband gospelkoor Deliverance zorgt voor een swingende start, drankjes mogen mee de zaal in en je kan volop reageren op wat er op het podium gebeurt.

UP! Een nieuwe kijk op ouder worden

Ouder worden we allemaal, elke dag weer. Toch roept het woord ‘oud’ vaak heftige reacties op. Je haast je immers vaak om te benoemen hoe jong je je voelt. Wij van UP! denken dat elke leeftijd waarde heeft.

Mensen om je heen

Ieder mens heeft het nodig: een reden om je bed uit te komen, nieuwsgierig te blijven en mensen om je heen die zich om jou bekommeren. Vandaag de dag is het misschien wel belangrijker dan ooit om oog te hebben voor elkaar.

Inspiratie

UP! biedt inspiratie rond het thema ouder worden, een frisse blik, ruimte voor scherpe randjes en veel moois. Elke UP! talkshow heeft een eigen invalshoek. Bekende en onbekende gasten vertellen hoe zij het avontuur van ‘ouder worden’ aanpakken. UP! toont initiatieven in de stad en er is altijd een flinke portie cultuur.

Voor kaarten en meer informatie, klik hier.

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons