Training Projectvoorstel schrijven

- Kantoor Tawa Tawa

In de training Projectvoorstel schrijven werk je volgens een heldere en effectieve systematiek. Na inschrijving voor deze training ontvang je een format voor een projectvoorstel. Dat kan fungeren als blauwdruk voor al jouw projectvoorstellen.

Concrete schrijftips en grondige verdieping

Op de training presenteer je in 1 minuut jouw project. Als je dat kunt, heb je jouw project scherp voor ogen. Deze pitch vormt, samen met het door het ingevulde format, het uitgangspunt voor jouw projectvoorstel.
Tijdens de training lezen en becommentariëren we in tweetallen elkaars projectvoorstellen. Je krijgt daarbij concrete schrijftips van de trainer. We bespreken veelvoorkomende schrijfhobbels en wisselen uit hoe je de tekst aantrekkelijker maakt.

Ook behandelen we een bestaand projectvoorstel. Op deze manier verdiep je je grondig in alle onderdelen waaruit een projectvoorstel moet bestaan. De projectbegroting leggen we ook even onder de loep. Uit welke posten bestaat een goede projectbegroting en komt deze overeen met de inhoud van het projectvoorstel?

Na deze training ga je naar huis met een goed en scherp geformuleerd projectvoorstel.  Met dit projectvoorstel geef je antwoord op alle vragen die fondsen aan je stellen. Bovendien beschik je over de kennis en vaardigheden om ook in de toekomst uitstekende voorstellen te schrijven.

Over de trainer

Marion Etman is zelfstandig trainer met meer dan 30 jaar ervaring in de non-profit sector. Ze is expert op het gebied van fondsenwerving binnen welzijn, gezondheidszorg, emancipatie en ontwikkelingssamenwerking.

Marion geeft in company trainingen aan stichtingen. Daarnaast geeft zij speciale trainingen voor buurtinitiatieven en migrantenzelforganisaties. Deelnemers waarderen haar trainingen met een dikke 9! Lees meer over Marion Etman.

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons