Training Local Fundraising in Ethiopië

-

Dit najaar organiseert Change the Game Academy van Wilde Ganzen een training Lokale Fondsenwerving in Ethiopië voor kleine en middelgrote organisaties in dit land met een flinke korting! Organisaties die sinds 2010 met Wilde Ganzen hebben samengewerkt krijgen een introductie korting van maar liefst 80%.

De trainingen worden gegeven door gecertificeerde trainers van DEC. Na de training gaan de deelnemers naar huis met praktisch uitvoerbare plannen. En deelnemers kunnen tot 6 maanden na de training gebruik maken van coaching en advies op maat van DEC.

Lokale fondsenwerving is een interactieve training waarin organisaties leren hoe zij fondsen kunnen werven in hun eigen gemeenschap, bij de middenklasse en bedrijven, met veel lokale voorbeelden. Tijdens de training maken de deelnemers een fondsenwervingsplan voor hun organisatie en oefenen zij de bijbehorende communicatievaardigheden.

Informatie:
Local Fundraising
Leadership Day: 15 december – 18 december 2017
25-29 december 2017 Local Fundraising
Locatie: Bij Addis Ababa, Ethiopië
Kosten: 1640 euro voor 2 personen van 1 organisatie, inclusief eten, overnachtingen en transport in Ethiopië.

Wilde Ganzen betaalt 80% van dit bedrag voor samenwerkingspartners; de partnerorganisaties in Nederland en Ethiopië betalen ieder 10%.

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met servicedesk@wildeganzen.nl. Uw partnerorganisatie kan zich opgeven met berhanud@decethiopia.org met een cc aan servicedesk@wildeganzen.nl.

DEC (Development Expertise Center) is een Ethiopische non-profit organisatie gericht op kinderen die samenwerkt met veel initiatieven, stichtingen en overheden, donoteurs en sponsors. DEC heeft een goede staat van dienst en beschikt over ervaren trainers en begeleiders.

Voor meer informatie over de Change the Game Academy kunt u kijken op www.changethegameacademy.org.

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons