Rust in jezelf vinden in Frankrijk

- Didie Retreats @ Simply Canvas Farm

Zaterdag 19 aug t/m donderdag 24 aug 2023 in Zuidwest-Frankrijk. Wil je voelen wat goed voor je is? Heb je behoefte aan een omgeving die je tot rust brengt? Ontdek jezelf vanuit mindfulness, in de natuur en met aandacht. Ga op deze toegankelijke zesdaagse Retraite Mindfulness in Frankrijk. Met een bezoek aan oorspronkelijk mindfulness klooster van Thich Nhat Hanh! Een unieke kans om jezelf te verwennen in een omgeving die je in balans brengt. Voel je thuis weg van huis.

Ervaar deze mindfulness retraite in Frankrijk om jezelf te leren kennen op een plek die je alles geeft wat je nodig hebt. Hier ga je ontspannen aan de slag met je gedachten en gevoelens in een prettige omgeving. Je komt samen met mensen die vanuit mindfulness invulling hebben gegeven aan hun leven. Vergoot je lichaamsbewustzijn en kom in verbinding met dat wat je werkelijk bent.
Deze retraite week van onthaasting, en ruimte voor hart en lichaam, heeft al verschillende mensen geholpen om hun gevoel te openen. Het gezamenlijke oefenen in bewustzijn en kalmte geeft je inspiratie. Je ontdekt hoe je volgende stappen in je leven kan zetten vanuit een vrij gevoel. Wil je ervaren wat een 6-daagse retraite in Frankrijk inhoudt? Voel je welkom om te oefenen in mindful leven. Leer te vertrouwen op jezelf en alles wat je in je draagt.

“Inmiddels al weer meer dan een week thuis van een hele bijzondere week in Frankrijk. Ik vond het echt een prachtige ervaring, eentje welke heel veel in gang heeft gezet qua innerlijke processen, maar ook diepe ontspanning. Ik vond alles top geregeld, de locatie, het eten, de sfeer en het programma.” (deelneemster Benthe Vos)

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons