Publicatie Ranking Duurzaamheid Stroomleveranciers

-

Op vrijdag 7 november wordt het jaarlijkse Onderzoek Duurzaamheid stroomleveranciers gepubliceerd met de ranking van hoe duurzaam de Nederlandse stroomleveranciers zijn. Veel leveranciers doen zich een stuk groener voor dan ze daadwerkelijk zijn. Met dit onderzoek wordt hier duidelijkheid over geschept. Hou de website van WISE dus in de gaten!

Via de energievergelijker van WISE kun je alleen overstappen naar de echt duurzame leveranciers, degene die een 8 of hoger scoren in het onderzoek. Wil jij ook een bijdrage leveren aan de energierevolutie? Stap dan over naar echte groene stroom!

Het Onderzoek Duurzaamheid Nederlandse Stroomleveranciers is opgesteld door de WISE, Natuur & Milieu, de Consumentenbond en Greenpeace. De vier organisaties onderzochten voor het zevende jaar de investeringen, inkoop en levering van energieleveranciers in Nederland en beoordeelden die op duurzaamheid. Met dit onderzoek willen de organisaties transparantie van de energiemarkt bevorderen, consumenten goed informeren en Nederlandse energieleveranciers stimuleren om duurzame keuzes te maken.

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons