PLUpetit feest!

-
Tijdens de duurzame week (7-12 oktober) is er ook in Hilversum aandacht voor duurzamer leven; hoe doe je dat, waar begin je en wat kun je zelf allemaal doen? Hoe kun zelf je CO2 uitstoot verminderen?

Op het Oosterspoorplein (achterzijde station Hilversum) staat de hele week het prachtige Tiny House van PLUpetit als een eye-catchter. Rondom het Tiny house vinden tal van activiteiten plaats gedurende de hele week – informatie en inspiratie staan centraal met iedere dag een ander thema.

Bezoekers kunnen binnenlopen en een kijkje nemen in het Tiny house, meedoen aan activiteiten en informatie krijgen over het verkleinen van de eigen voetafdruk rond de thema’s groen, wonen en energie, voedsel, reizen en spullen.

Meedoen met één van de activiteiten? Kijk voor het volledige programma en meer informatie over PLUpetit op de website:  www.PLUpetit.nl onder het kopje feest.

Iedereen is welkom tijdens de Duurzame week, raak geïnspireerd, doe mee met de verschillende activiteiten en neem eens een kijkje in een écht Tiny house!

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons