OneWorld is door heel wat veranderingen heen gegaan om voor jou – als lezer – nog toegankelijker te worden. Hier kunnen we natuurlijk altijd in verbeteren en dat willen we ook graag. Ben jij betrokken bij OneWorld en wil je ons helpen? Meld je dan aan voor het OneWorld Panel op woensdag 6 december 2017, 10:00 – 12:00 uur. Wij zorgen voor koffie in ruil voor jouw mening!

 

We communiceren wat af op de redactie! Redactionele nieuwsbrieven, vacature nieuwsbrieven en sinds kort ook een community mailing. Werken al die nieuwsbrieven wel echt? Daar gaan wij graag met jou over in gesprek. Door wat simpele vragen willen we erachter komen hoe we het best met jou kunnen communiceren. Vragen waar je aan kunt denken zijn welk beeld je mooi vind, op welke banner je in een nieuwsbrief zou willen klikken en wat je over het algemeen van deze nieuwsbrief vind. Geen moeilijke vragen dus!

 

Kom jij op woensdag 6 december van 10:00 – 12:00 in Pakhuis de Zwijger op de redactie langs? Meld je aan via het formulier hieronder.