Op jezelf vertrouwen in crisistijd

- Didie Retreats @ De Barn

We hebben het gemerkt de afgelopen jaren: je weet nooit wanneer er een crisis aankomt en je kunt het niet voorkomen. Wat je wel kunt doen is de rust in jezelf vinden met alles wat er in de wereld gebeurt. Hoe wil jij omgaan met de chaos waarin de wereld zich nu bevindt? Ervaar de rust in jezelf met een mindful event.

Maak je hoofd leeg en laat de stress vrij. Het is tijd om je goed te voelen en keuzes te maken die je gelukkig maken. Opnieuw in verbinding met jezelf. Laat het oude los en vind jezelf terug. Wat weerhoudt je ervan te doen wat goed voelt? Waardoor raak je verwijderd van jezelf en hoe kom je terug bij jezelf? Deze herfst mindful day in Nederland biedt je de mogelijkheid om rust te vinden in crisistijd.
De mind retreat wordt gegeven vanuit het mindfulness gedachtegoed, oosterse filosofie en NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Deze drie maken een mooie verbinding tussen wetenschap en spiritualiteit. Door middel van specifieke vragen en meditatie kom je dichter bij de kern van wie je wilt zijn. Vandaar uit kun je meer en meer de regie voeren over je leven, ook als er crisis en chaos is. Je gaat je leven leiden in plaats van lijden. Kom naar de barn in Raamsdonk (Breda en omstreken) waar je rust en kalmte vindt. Ook de buitenruimte geeft je alle mogelijkheid om je terug te trekken.

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons