Masterclass met Sam de Jong @ Movies that Matter Festival 2019

-
Tijdens het Movies that Matter Festival 2019 op zaterdag 23 maart om 14:00 wordt de film Goldie vertoond, gevolgd door een masterclass met niemand minder dan regisseur Sam de Jong.

Op zaterdag 23 maart om 14:00 vindt in Theater aan het Spui Den Haag (Grote Zaal) een masterclass met filmmaker Sam de Jong (Prins, Goldie) plaats. Eerst wordt zijn nieuwste film Goldie vertoond en vervolgens wordt ingegaan op zijn ervaringen en carrièrepad. Hoe is zijn weg naar succes in Nederland verlopen? En hoe is het om een film te maken voor FOX in de VS in vergelijking met Nederland? Tijdens de masterclass krijg je de kans om aan Sam de Jong al je (brutale) vragen te stellen.

14:00 – 15:30     Goldie
15:30 – 16:30     Masterclass met filmmaker Sam de Jong

Sam de Jong beleefde een droomdebuut met zijn eerste speelfilm Prins. De film kreeg lovende recensies en zijn aparte visuele stijl viel zowel binnen als buiten Europa op. De afgelopen jaren werkte hij in opdracht van het Amerikaanse 20th Century Fox aan zijn nieuwste film: Goldie. De film ging in februari van dit jaar in première op het filmfestival in Berlijn en wordt in Nederland voor het eerst vertoond als openingsfilm van het Movies that Matter Festival.

De film gaat over de eigenwijze Goldie (18), die na de arrestatie van haar moeder vecht om haar zusjes bij zich te houden. Met een flinke dosis glamour toont de film de rauwe realiteit van een meisje met weinig mogelijkheden, maar des te meer kracht, bravoure en doorzettingsvermogen.

?️ Film + Masterclass: €10,50
✓ Cineville geldig voor dit event
? Theater aan het Spui, Grote Zaal

De voertaal en ondertiteling is Engels

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons